Пептиди за мускули MuscleTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за мускули MuscleTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Пептиди за зрение VisionTIDE PLUS forte 30 капсули
Пептиди за зрение VisionTIDE PLUS forte 30 капсули
юни 1, 2022
Show all
Пептиди за еректилна дисфункция ActiManTIDE PLUS forte 30 капсули

Пептиди за еректилна дисфункция ActiManTIDE PLUS forte 30 капсули

90.00 лв.


Многокомпонентен биорегулатор за подобряване на потентността при мъжете. Препоръчва се за мъже над 18 години. ActiManTIDE forte 18+ е 100% естествен и безопасен начин за възстановяване на самочувствието, пълноценен сексуален живот и подобряване на общото функциониране на мъжкия организъм.

Естественият биорегулатор повишава нивата на тестостерон, стимулира производството и подвижността на сперматозоидите, повишава либидото и продължителността на половия акт, нормализира мъжкия хормонален статус, помага в борбата със стреса, неврозите и депресията, които често са причина и следствие от сексуални разстройства, подпомага функционалната активност на мъжката репродуктивна система за по-възрастна възраст, намалява риска от развитие на неоплазми и простата.

Опаковка: 30 капсули

Описание

ActiManTIDE PLUS forte 18+, за разлика от лекарства като Виагра, е безопасен, действа нежно и за по-дълъг период от време, подобрява притока на кръв и не предизвиква странични ефекти, нито засяга черния дроб и сърцето.

В основата на биорегулатора е комплекс от естествени пептиди за поддържане на функцията на репродуктивната система, подпомагане при еректилна дисфункция (импотентност) и подобряване на потентността при мъжете. Пептидите стартират естествения процес на клетъчно обновяване, възстановяват функционалните нарушения и предотвратяват развитието на патологични процеси в органите на репродуктивната система. Възстановяващият ефект на засегнатия орган се дължи на нормализирането на работата на клетъчно ниво.

Предназначение:

– За повишаване на либидото (сексуално желание);

– Еректилна дисфункция (импотентност);

– Повишава нивата на тестостерон;

– Нормализира хормоналния статус при мъжете;

– Простатит, аденом на простатата;

– Хиподинамия, липса на движение, заседнала работа, дълги часове зад волана на автомобила;

– Липса на редовни интимни отношения, дълги командировки;

– Предотвратяване на процесите на преждевременно стареене в цялостна програма за ревитализиране;

– За поддържане на функциите на репродуктивната система при възрастни мъже.

Начин на употреба:

За мъже над 18 години – по 1 капсула на ден 30 минути след хранене с достатъчно количество вода в продължение на един месец. Продължителната употреба е разрешена до 2-3 месеца при тежка недостатъчност на пикочно-половата система и за предотвратяване на вредни физически и психологически въздействия на околната среда.

Противопоказания:

Индивидуална свръхчувствителност към добавката.

Състав:

Цинк, Фолиева киселина, Хром, BCAA аминокиселинен комплекс (пептиден комплекс NF, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, L-аргинин), Екстракт от плодове на трибулус, Екстракт от стъбло и листа от епимедиум, Екстракт от корен на женшен.

 

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.