Костен мозък. Пептид Bone-marrowTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Паращитовидни жлези. Пептид ParathyroidTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Show all

Епифиза. Пептид Epiphysis-cerebriTIDE PLUS 30

90.00 лв.


Ново поколение натурален пептиден комплекс за възстановяване нарушение н абиоритмите и хомеостазата в организма. Изключително ефективен при програми за забавяне на стареенето и подмладяване. Депресия, нарушение на обмяната, безсъние и тревожност, хормонални нарушения. Ефективно средство за допълващо лечение при онкологичн заболявания. Многокомпонентен пептиден биорегулатор Epiphysis-cerebriTIDE PLUS – инновативно, надеждно и ефективно средство за цялостен баланс на организма и синхронизация на биоритмите на човека.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Описание

Предназначение: За нормализация на биоритмите и цикличните процеси в организма; за нормализация на функциите на невро-ендокринна система; за ускоряване на адаптацията при смяна на часовите пояси, за нормализация на работата на половата система, за нормализация на имунитета и антиоксидантния статус. При хронична депресия, синдром на хроничната умора, безсъние. За забавяне процесите на стареене и увеличаване  периода на работоспособност  и активно дълголетие. При комплексно лечение на онкологични и автоимунни заболявания, паралелно с предписаното медицинско лечение. Единствения продукт подпомагащ  духовното развитие на човека. Съчетан с упражнения и медитации за развитие на „третото око”, пептида Епифиза дава отлични разултати. Повишава интуицията и общата хармонизация. Повишава чувството на радост от живота.

Начин на употреба: Възрастни –  по една капсула на ден 20-30 минути след ядене с  достатъчно количество вода, в продължение на 1 месец. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Състав: пептиден комплекс NBB – 100% природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на епифиза , Мелатонин , Витамин А , Витамин С , L- селенометионин , Екстракт от сибирски женшен, Дикалциев  фосфат

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ пептида да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.