Мисия

С новите решения, които съчетават науката и производството, търсим и предлагаме вътрешни ресурси за подобряване на човешкия организъм. Ние разработваме научни, достъпни технологии, които удължават живота на потребителите.

"MyRealWay" е международен алианс за пробив на науката в приложната медицина, производството на база високо-технологични процеси и бизнес, насочен към разясняване на пълния цикъл на промоция на продуктите и технологиите в здравеопазването, навременната необходимост от подобряване на здравето на хората и достигането им до крайните потребители.
В сътрудничество с Европейския академия за естествени науки и Европейския клон по рехабилитационна медицина и Нутрициология, с помощта на научен анализ и кумулативни научни данни, новите научно обосновани подходи, разработихме серия от "MyRealWay" продукти, с които се предотвратява преждевременното стареене и се постига укрепване на защитните сили на организма.

Ние сме в постоянно търсене на нови научни решения за развитие на здравеопазването и за подобряване на технологиите и продуктите, за проектиране и изпълнение на интегрирани и индивидуални превантивни програми, увеличаващи адаптивния потенциал в човека, както и за възможността им да бъдат достъпни за всички граждани.
 

Имате въпрос?

свържете се с нас