Пептидна козметика за мъже и жени

Една от най-активно развиващите се тенденции в областта на медицината е анти-стареене на база пептиди комплекси. Стареенето на кожата е неизбежен биологичен процес на функционални промени на клетъчно ниво. Многокомпонентните пептидни комплекси "MyRealWay" за кожата, косата и ноктите съдържат необходимото количество пептиди, витамини, минерали и други естествени съставки, за възстановяване структурата на кожата, косата и ноктите.

Стареенето на кожата е неизбежен естествен процес на функционални промени на клетъчно ниво. Колкото е по-млада кожата, толкова по-интензивен е процесът на подмяна на мъртвите клетки. С възрастта, постепенно се появят интегрирани промени в структурата на кожата и метаболитните процеси. Клетъчната активност намалява, процесът на синтез (колаген и еластин) в кожата намалява. При стареене кожата губи своята еластичност и твърдост, появяват се бръчки и пигментни петна, ноктите стават крехки, започват проблеми и с косата. Кожата се нуждае от допълнителна храна -пептиди и биологично активни съединения, като компоненти за превенция против стареенето. Многокомпонентните пептидни комплекси MyRealWay за кожата, косата и ноктите могат да доставят и UCH хранене. Те правят клетките на организма работещи, помагат за неутрализиране на много механизми на стареенето, предпазват кожата от ежедневния стрес и увеличат собствените й защитни свойства.

Важно е да не се забравя, че нито козметичните средства, нито един крем могат да решат проблема за стареене на кожата сами. Здравословната храна, чистият въздух, дневният режим, избягването на стреса, UV защита в комбинация с превантивните "MyRealWay" продукти ще удължат младостта на кожата, косата и ноктите.

Към онлайн магазин

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
Попълнете формата за контакт
и ние ще се свържем с вас.
 

Имате въпрос?

свържете се с нас