Пептиди и пептидни комплекси за здравето на жените


Многокомпонентните пептидни комплекси "MyRealWay" за здравето на жените помагат на жената да остане млада и красива на всяка възраст. Пептидните добавки Anti-age "MyRealWay" не са хормонални лекарства и имат 100% натурални съставки.
Най-новите технологии в областта на медицината, разнообразието от козметични продукти, множеството диети, здравословния начин на живот, помагат на съвременните жени да изглеждат по-млади от своите съвременници, които са живели, да речем, преди 30 години. Въпреки това човешкият биологичен часовник диктува своите собствени закони. В организма биологично е програмиран процес за затихване на репродуктивните функции, което води до хормонално нарушение, яйчникова недостатъчност, женски заболявания на репродуктивната система

След 45 годишна възраст, за определен период от живота на жените започват промени в тялото и спецификата на женската физиология - климакс. Това е преход от репродуктивния период до менопаузата. Менопаузата започва при всички жени по различно време и е свързан с възрастта, прогресивното отслабване на хормоналната функция на яйчниците и репродуктивните жлези. Климактериумът се характеризира с нервно-психични симптоми, раздразнителност, депресия, безсъние, смущения на сърдечно-съдовата система, дисфункция на ендокринната система.

Мулти компонентните пептидни биорегулатори "MyRealWay" за здраве на жените помагат да се нормализира работата на репродуктивните органи, да се намали риска от тумори, за стимулиране на собствените ресурси на организма за здравословно поддържане баланса на хормонално ниво.
 

Имате въпрос?

свържете се с нас