Пептиди за паращитовидна жлеза ParathyroidTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за паращитовидна жлеза ParathyroidTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Пептиди за ставни връзки LigamentTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за ставни връзки LigamentTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Show all
Пептиди за нервната система NervesTIDE PLUS forte 30 капсули

Пептиди за нервната система NervesTIDE PLUS forte 30 капсули


Многокомпонентният пептиден биорегулатор NervesTIDE PLUS forte е ефективен и безопасен продукт, предназначен да поддържа здравето на нервната система, жизнеността и психическото състояние. NervesTIDE PLUS forte стимулира регенерацията на невроните на централната нервна система, има селективен ефект върху различни клетки на нервната тъкан и мозъка, нормализира метаболизма в клетките и регулира техните функции, възстановява функциите на централната нервна система. В основата на биорегулатора е комплекс от невропептиди от животински произход, които възстановяват и активират клетките на нервната система. Действието на невропептидите се подсилва от минерали, витамини, билкови екстракти с благоприятен ефект върху функционирането на нервната система, която подхранва междуклетъчното пространство. Съвременната формула на продукта не съдържа синтетични добавки и вредни вещества, което елиминира възможността за странични ефекти или алергии. Всеки компонент във формулировката е 100% натурален.

Опаковка: 30 капсули

Описание

Мозъкът е част от централната нервна система и здравето му е от голямо значение, тъй като контролира повечето функции на тялото и комуникацията между тях. С възрастта нервната система естествено започва да се разгражда. Болестите, засягащи мозъка и централната нервна система, могат да бъдат болезнени и вредни, да съкратят живота и дори да бъдат фатални. Пептидният биорегулатор NervesTIDE PLUS помага за поддържане на нервната система здрава и изпълване на човек с интерес към живота.

Предназначение:

– Лошо настроение, депресия, повишена и прекомерна тревожност, раздразнителност, неврози и невротични състояния, включително „синдром на мениджъра“, информационна невроза;

– Лека форма на артериална хипертония, коронарна болест на сърцето;

– Нарушения на съня, свързани с тревожност или причинени от работа на смени, часовата разлика;

– За облекчаване на синдрома на отнемане при отказване от тютюнопушенето.

Начин на употреба:

За възрастни – 1 капсула дневно в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Допуска се по-продължителният прием до 2-3 месеца за профилактика и нормализиране на функционалната активност на централната и периферната нервна система.

Противопоказания:

Индивидуална чувствителност към съставките; бременност и кърмене; деца поради липса на данни.

Състав:

Магнезий, Витамин С, Витамин В6, Тиамин, Смес от аминокиселини (пептиден комплекс NK, L-фенилаланин, L-треонин, L-триптофан, L-тирозин, глицин), Сух екстракт от билката майчинка, Сух екстракт от маточина.

Капсулата е изработена от специален стабилен полимер от растителен произход хипромелоза без никакви химически примеси.

 

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.