Мускули. Пептиди MuscleTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Пептиден комплекс за възстановяване на храносмилателната система
ноември 23, 2017
Show all

Пептиден комплекс при респираторни алергии и атопичен дерматит

160.00 лв. 140.00 лв.


Пептиден комплекс  Алергия 1 My Real Way за приемане в период на обострена алергия. Приема се за активиране на процесите на естествена детоксикация на организма, за повишаване на неспецифичната резистентност на имунната система. Пептидите  се прилагат, както за корекция на нарушения така и за, намаляване периода на възстановяване след заболявания, коригиране на  заболявания на горните дихателни пътища, храносмилането и черния дроб, увеличаване съпротивителните сили на организма срещу на фактори на околната среда, засилване на  имунната система,възстановяване за нарушения на имунната система, при кожни проблеми с неизясне произход, дерматити, екземи.

За приемане при алергии, респираторни заболявания и атопичен дерматит.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Категории: , .
Описание

Съдържание на Пептиден комплекс MyRealWayпри респираторни алергии и атопичен дерматит:

Пептиди MyRealWay “DetoxiTIDE PLUS” 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс DetoxiTIDE PLUS е най-ефективния  и безопасен начин стимулиране на естествената детоксикация на организма и за укрепване на защитните сили  на човешкото тяло. Употребява се за детоксикация и подобряване на функциите на органи и системи: имунна система, жлъчно-чернодробна система, храносмилателна система и анти-оксидант система, увеличава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания, намалява периода на възстановяване след заболявания, коригира  заболявания на горните дихателни пътища, храносмилането и черния дроб, увеличава способността на организма да се съпротивлява на фактори на околната среда, Пептиеите Детокси, задействат естествените процеси на детоксикация на организма за изхвърляне на токсини, техки метали, пестициди и други и  засилват имунната система, която може да е компроментирана от различни биопатогенни и геопатогенни фактори, паразити, вредни вещества, стрес (ултравиолетови лъчи или йонизиращо лъчение, прием на лекарства за химиотерапия, продължително лечение с антибиотици, както и токсични ефекти на съединенията, съдържащи се във въздуха и в организма – фунгициди, инсектициди, пестициди, тежки метали ).

 Пептиди MyRealWay “ImmuneTIDE PLUS” 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс ImmuneTIDE PLUS е най- ефективния начин за възстановяване естествената функция на имунната система. Предотвратяване на сезонни остри респираторни инфекции и подкрепа състоянието на имунната система в случай на хронични инфекциозни и възпалителни заболявания, за нарушения на имунната система, за предотвратяване на инфекциозни и възпалителни заболявания, в периода на възстановяване след инфекциозни и възпалителни заболявания, за профилактика на остри респираторни заболявания. Пептидния комплекс Имун Таид плюс се препоръчва да се приема след лъчева и химиотерапия. Здравето на имунната система оказва силно влияние за предотвратяване развитието на умствено и емоционално напрежение, заболявания, намаление на умствените способности, депресии. Имун тайд плус предпазва от нежелани ефекти на факторите на околната среда (, геопатогенни, биопатогенни,, йонизиращи лъчения, екологични условия), за поддържане функцията на имунната система в по-напреднала възраст. Препоръчва се за забавяне на процесите на клетъчно стареене и стимулира обновителните и регенеративни процеси в тяпото за осигуряване на активно дълголетие и младост.

Начин на употреба:

Комплекс

MyRealWay

Дозировка и срокове за приемане 15 дни Очакван ефект
DetoxiTIDE PLUS 1 капсулa сутрин и вечер Активиране на процесите за естествена детоксикация на организма
ImmuneTIDE PLUS 1 капсулa сутрин и обед Повишаване на неспецифичната резистентност на имунната система

Приемат се в продължение на 30 дни.

Дозировката е за леки нарушения и профилактика, при по-тежки нарушения се повишава дозата по две капсули на ден.

Ако не сте открили лечебна програма за вашето специфично заболяване обърнете се към нашите специалисти за изготвяне на индивидуална програма.

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.