Пептиди за зрение VisionTIDE PLUS forte 30 капсули
Пептиди за зрение VisionTIDE PLUS forte 30 капсули
юни 1, 2022
Пептиди за паращитовидна жлеза ParathyroidTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за паращитовидна жлеза ParathyroidTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Show all
Пептиди за далак SpleenTIDE PLUS forte 30 капсули

Пептиди за далак SpleenTIDE PLUS forte 30 капсули

90.00 лв.


Пептиден комплекс SpleenTIDE PLUS съдържа натурален пептиден премикс от животински произход, извлечен от тъканите на далака на млади телета. Терапевтичният ефект на добавката се засилва поради високото съдържание на пептиди във всяка капсула, насочени към регенерацията на клетките на далака. Пептидите регулират процесите на съсирване на кръвта. Формулата на биорегулатора включва растителни екстракти, желязо и фолиева киселина.

Хитозанът помага за премахване на мазнините от тялото, подобрява съня, помага при отслабване, подобрява метаболизма на холестерола и чревната подвижност и имунната система.

Черният кохош (L. cimicifuga racemosa) се използва официално в традиционната китайска медицина като аналгетик (за болки в ставите) и средство за понижаване на температурата, при заболявания на горните дихателни пътища, ехинокок на черния дроб, абсцеси, лечение на антракс, ларингеална дифтерия.

Codonopsis (L. Codonosis pilosula) се използва и в китайската медицина за подобряване на функциите на белите дробове и далака, за повишаване нивото на хемоглобина и броя на червените кръвни клетки, за намаляване на артериалното налягане и повишаване на толерантността към стреса.

Фолиевата киселина помага за намаляване на умората.

Желязото е важно за нормалното кръвообразуване, поддържането на червените кръвни клетки и нивата на хемоглобина, транспортирането на кислород в организма.

Опаковка: 30 капсули

Описание

Далакът е най-големият лимфоиден орган, периферен орган на имунната система, хемопоетичен орган. Той е един от резервоарите на кръвта, участва в обменните курсове, защитните реакции, помага за защита на имунната система, е основният източник на имунни клетки – лимфоцити; синтезира специфични антитела за борба с вируси и бактерии. Далакът унищожава дефектни и стари еритроцити, ромбоцити, почиства кръвта от бактерии, вируси, протозои и външни частици. Натрупва 1/3 от всички тромбоцити в тялото. Освен това е орган, който участва в образуването на метаболизма на жлъчката и желязото. SpleenTIDE PLUS е незаменим помощник за нормалното функциониране и регенерация на клетките на далака.

Предназначение:

– Регулиране на процесите на хемопоеза, съсирване на кръвта;

– Филтриране на кръвта от бактерии, вируси, микроорганизми, вредни вещества;

– Подпомага изтичането на кръв при тежки натоварвания, екстремни ситуации, наранявания;

– Нормализиране на нивото на хемоглобина и червените кръвни клетки;

– Регулиране на метаболизма на желязото;

– Укрепване на имунната система;

– Вирусни и бактериални инфекции;

– Подобряване на храносмилането, метаболизма на холестерола;

– Диабет;

– Намаляване на кръвното налягане;

– Предотвратяване на газообменните процеси в тъканите при възрастни хора.

Начин на употреба:

Възрастни: 1 капсула дневно в продължение на един месец, 30 минути след хранене с много вода. При тежки симптоми на дисбиоза се допуска по-продължителен прием до 2-3 месеца.

Противопоказания:

Алергия към някоя от съставките. Употребата на продукта по време на бременност и кърмене се препоръчва след консултация с лекар.

Състав:

Желязо, Фолиева киселина, BCAA аминокиселинен комплекс (пептиден комплекс NL/1, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, L-глутамин), Хитозан, Екстракт от билката черен кохош, Екстракт от корени на камбанка.

ВАЖНО! Пептиден биорегулатор с естествени пептиди SpleenTIDE PLUS forte подпомага поддържането на функциите на далака. Препоръчва се като поддържащо средство в комбинация с основния курс на лечение, предписан от лекар.

 

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.