Пептиден комплекс при респираторни алергии и атопичен дерматит
ноември 23, 2017
Пептиди MyRealWay AdrenalTIDE PLUS forte 30 капсули
Пептиди MyRealWay AdrenalTIDE PLUS forte 30 капсули
май 22, 2022
Show all

Пептиден комплекс за възстановяване на храносмилателната система

270.00 лв. 240.00 лв.


КомПептиден комплекс My Real Way за възстановяване функцията на храносмилателната система. Приема се при гастрит с повишена киселинност, за нормализиране на структура, функционалнос т и активност на стомашната лигавица.  Петдите  се прилагат, както за корекция на нарупения така и за пропрофилактика на стомашно възпаление на лигавицата, за превенция  или съпътстващо лечение на язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника. При метаболитни нарушения, причинени от патологични изменения в черния дроб и панкреаса. За възстановяване на структурата и функционалните дейности на панкреаса, като стимулира секреторните му функции и нормализира процеса на храносмилането, за нормализиране на храносмилателните процеси.

За възстановяване нормалната функция на черен дроб, панкреас, стомах, дванадесетопръстник.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Описание

Всеки от нас поне веднъж в живота си е страдал от проблем с храносмилателната система. Направено наскоро проучване сочи, че всеки трети човек на земята има някакъв проблем с храносмилателната система. Много често ние прибягваме до всевъзможни бързи храни, които не са здравословни, храним се на крак, което е в пълен противовес с препоръките на специалистите по хранене. Освен това в забързаното ежедневие ние не сдъвкваме правилно храната, което също затруднява храносмилателната система.Съгласно правилата, всяка една хапка трябва да бъде сдъвкана поне 50 пъти и едва тогава да бъде погълната. По този начин няма да създаваме проблеми на храносмилателната система, а и ще поглъщаме значително по-малко количество храна, което неминуемо ще се отрази върху теглото ни.

С помощта на Пептиден комплекс MyRealWay за възстановяване функцията на храносмилателната система подобряваме благосъстоянието на чревната флора, нормализираме структурата и функционалността на стомашната  лигавица, нормализираме храносмилателния процес.

 

Съдържание на Пептиден комплекс MyRealWay за възстановяване функцията на храносмилателната система:

Пептиди MyRealWay “HyperacidTIDE PLUS” 30 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за предотвратяване гастрит с повишена киселинност, за нормализиране на структурата, функционалната активност на стомашната лигавица и за коригиране на нарушения при хронична прекомерна киселинност в стомаха, за профилактика на стомашно възпаление на лигавицата (смущения от храни, преяждане, злоупотреба с пикантни храни, алкохол, тютюнопушене, психо-емоционален стрес, хронична употреба на лекарства).

Пептиди MyRealWay “MicrofloraTIDE PLUS” 30 капсули

Комплекс за нормализиране на микрофлората на стомашно-чревния тракт, помага при стимулиране на естествените механизми и балансира чревната флора – ключа към убедителната победа над дисбактериозата, за гуша и нейните проявления (диария, запек, газове, гадене, повръщане, стомашни болки, при лошо храносмилане (диспепсия), за гуша вследствие на антимикробна терапия и анти-тумор ( “химиотерапия”), за превенция на язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, при метаболитни нарушения, причинени от патологични изменения в черния дроб и панкреаса, за предотвратяване и коригиране на холецистит и холелитиаза, при главоболие, свързано с нарушаване на червата и ендотоксин отравянето на тялото, при диабет, при остри и хронични отравяния, при екологично неблагоприятни условия на работа и жилище.

ПептидиMyRealWay “PancreaTIDE PLUS” 30 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на панкреаса, за възстановяване на структурата и функционалните дейности на панкреаса, като стимулира секреторните му функции и нормализира процеса на храносмилането, за превенция на хроничен панкреатит, като Адювант за лечение на хипер-глюкоза толерантност и захарен диабет тип II, за нормализиране на храносмилателните процеси.

Начин на употреба:

Пептиден комплекс MyRealWay за възстановяване функцията на храносмилателната система

Комплекс

MyRealWay

Дозировка и срокове за приемане 15 дни Очакван ефект
Hyperacid TIDE PLUS 1 капсулa сутрин Подобряване на репаративните и регенеративните процеси в хранопровода и стомаха
MiсrofloraTIDE PLUS 1 капсулa на обед Нормализация на микрофлората в червата
PancreaTIDE PLUS 2 капсули вечер Подобряване на репаративните и регенеративните процеси в панкреаса

Приемат се в продължение на 30 дни.

Ако не сте открили лечебна програма за вашето специфично заболяване обърнете се към нашите специалисти за изготвяне на индивидуална програма.

 

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.