Пептиди за епифизната жлеза Epiphysis-cerebriTIDE PLUS forte 30 капсули
Пептиди за епифизната жлеза Epiphysis-cerebriTIDE PLUS forte 30 капсули
юни 1, 2022
Show all
Пептиди за поддържане нивата на холестерола CholesterolTIDE PLUS forte 30 капсули

Пептиди за поддържане нивата на холестерола CholesterolTIDE PLUS forte 30 капсули

90.00 лв.


Пептиден биорегулатор CholesterolTIDE PLUS forte е съвременна добавка за поддържане нивата на холестерола в кръвта и предотвратяване на атеросклероза на клетъчно ниво. Естественият комплекс от биоактивни къси пептиди NU/2, екстракт от тъканите на черния дроб и кръвоносните съдове на млади телета е в основата на добавката. Пептидният премикс селективно действа върху клетките на тъканите на органа, задействайки възстановителни процеси и спомага за регулиране на метаболизма на мазнините на клетъчно ниво, нормализиране на функциите на кръвта и антикоагулационната система на панкреаса при хипергликемия и развитие на диабет тип 1. Високата концентрация на пептиди осигурява засилен терапевтичен ефект. В допълнение към пептидите, формулата съдържа комплекс от незаменими аминокиселини – левцин, изолевцин и валин. Незаменимите аминокиселини не се синтезират в тялото и идват изключително от храната.

Нередовното проследяване на нивата на холестерола и предотвратяване на атеросклерозата, може да доведе до появата на холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове и развитие на други сърдечно-съдови заболявания, като коронарна артериална болест, ангина пекторис, инфаркт на миокарда, инсулт. Важно е да се поддържат нормални нива на холестерола с пептидния биорегулатор Cholesterol TIDE PLUS forte с усилено действие.

Опаковка: 30 капсули

Описание

Предназначение:

– Повишено ниво на холестерол;

– Атеросклероза;

– Тромбоза;

– Сърдечно-съдови заболявания;

– Хипертония;

– Коронарна болест на сърцето;

– Сърдечен удар;

– Други заболявания като следствие от атеросклероза.

Начин на употреба:

При възрастни по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Допуска се по-дълъг прием на добавката от 2 до 3 месеца.

Противопоказания:

Алергия към някоя от съставките. Употребата по време на бременност и кърмене е само след консултация с лекар.

Състав:

Монаколин К, Фолева киселина, BCAA аминокиселинен комплекс (пептиден комплекс NU/2, L-левцин, L-изолевцин, L-валин,), Екстракт от плодове на белерик, Берберин хидрохлорид (от екстракт от холи махония).

Монаколините спомагат за поддържането на нормални нива на холестерола, както и имат анти-атеросклеротични, противовъзпалителни, антиоксидантни и противотуморни свойства. Берберин хидрохлорид притежава геропротективни свойства, способността да потиска натрупването на холестерол в клетките на пяна, които създават холестеролни плаки и предотвратяват развитието на атеросклероза, сърдечни и съдови заболявания и диабет. Плодовият екстракт от балерина (L.Terminalia bellirica) е включен в „Златните билки“ на Auyrvedic и се използва в лекарства за лечение на коронарна болест на сърцето, сърдечна недостатъчност и висок холестерол. Фолиевата киселина е от съществено значение за образуването на червени кръвни клетки и снабдяването на тялото с достатъчно кислород, като помага за защита на стените на кръвоносните съдове, коронарните артерии на сърцето и артериите в мозъка.

Важно:

Биорегулаторът с естествени пептиди CholesterolTIDE PLUS за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта без статини се препоръчва като превантивно средство в комбинация с основния курс на терапия, предписан от лекаря.

Съхранение:

Съхранявайте в оригиналната си опаковка, на сухо, защитено от светлина място, при температура не по-висока от 25С и недостъпно за деца.

Капсулата на добавката е произведена от специален стабилен полимер от растителен произход – хипромелоза – без никакви химически примеси.

 

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

 

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.