Костен мозък. Пептид Bone-marrowTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Паращитовидни жлези. Пептид ParathyroidTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Show all

Ставни връзки. Пептид LigamenTIDE PLUS 30

90.00 лв.


Уникален пептиден комплекс за възстановяване на ставни връзки при травми, след оперативна намеса, при професионални спортисти за намаляване износването на ставите, автоимунни заболявания, старост,

Многокомпонентен пептиден биорегулатор LigamenTIDE PLUS – високо технологичен 100% натурален продукт за  възстановяване и профилактика при проблеми със ставните връзки и опорно-двигателния апарат.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Описание

Предназначение: При високи физически и силови натоварвания на ставите,  при интензивни спортни тренировки, халтави стави за профилактика на процесите на дистрофия в ставните връзки и ставите, за профилактика на заболяванията на ставната система; за профилактика на измененията, свързани с възрастта на ставната система; като основно ил спомагателно лечебно средство след травми, разтягания и скъсване на мускул или  сухожилие; като спомагателно средство в комплексно лечение след операция на ставите, връзките и сухожилията. Пептида Лигамен Тайд плюс подпомага процесите на  подмладяване и регенериране на ставите и ставните връзки. Повишаване подвижността и еластичноста на ставите.

Начин на употреба: Възрастни –  по една капсула на ден, 20-30 минути след хранене, с достатъчно количество вода, в продължение на 1 месец. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Състав: Пептиден комплекс NV/1 – природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки , Л-Аргинин , Екстракт от смолата на индийски тамян, Манганов сулфат, Куркумин , Меден цитрат , Витамин С

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ пептида да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно.

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.