Пептиди за ставни връзки LigamentTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за ставни връзки LigamentTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Пептиди за костен мозък Bone-marrowTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за костен мозък Bone-marrowTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Show all
Пептиди за коса и нокти HairTIDE PLUS forte 30 капсули

Пептиди за коса и нокти HairTIDE PLUS forte 30 капсули

90.00 лв.


HairTIDE PLUS forte е многокомпонентен пептиден биорегулатор с усилен ефект за подхранване и укрепване на структурата на косата и ноктите. Основата на биорегулатора HairTIDE PLUS forte е терапевтична концентрация на естествени къси биоактивни пептиди. Пептидите, навлизайки в клетката през тънките черва и кръвния поток, задействат синтеза на клетките на косата и ноктите, активират собствените ресурси на тялото, предотвратявайки развитието на деструктивни и патологични процеси в тъканите. Действието на пептидите се подсилва от високото съдържание на цинк, витамин Е, витамин А, селен, сух екстракт от хвощ.

Новият компонент биотин е водоразтворим витамин B, известен също като витамин H, или витамин B7, или коензим R, който е необходим за възстановяване на структурата на косата и ноктите. Биотинът играе важна роля в създаването на кератиновата основа, от която са изградени ноктите и косата, и помага за премахване на люспите на косата и скалпа, себорея, предотвратява преждевременното побеляване, косопад и чупливи нокти. Редовният прием на продукта предотвратява косопада и активира растежа на косата, премахва накъсването на косата, укрепва нокътната плоча, стимулира метаболизма на клетките на космения фоликул, космения фоликул и нокътната плочка. Биорегулаторът не съдържа оцветители, ГМО, овкусители.

Опаковка: 30 капсули

Описание

Косопад, оплешивяване, тънка коса, слаби и чупливи нокти могат да се появят както при мъжете, така и при жените в резултат на хормонални нарушения, стрес, интоксикация, стареене или следродилния период при жените. Клетките на косата и ноктите се нуждаят от допълнително хранене, което може да бъде осигурено от многокомпонентен биорегулатор с пептиди, минерали, витамини и билки.

Терапевтичният ефект на биорегулатора се постига благодарение на синергията на всички съставки. Пептидите, навлизайки в клетките през тънките черва и кръвния поток, задействат синтеза на клетките на косата и ноктите, възстановяват клетъчния ритъм на работа, активират ресурсите на тялото, предотвратяват развитието на деструктивни и патологични процеси в тъканите. Така се осигурява основният принцип на пептидната терапия – 100% усвояемост на всички хранителни вещества и дълготраен ефект след курса на терапията. Витамините, минералите и растителните екстракти засилват действието на пептидите и подхранват междуклетъчното пространство.

Предназначение:

– Заболявания на ноктите (чупливи нокти, разслоени нокти, нарушен растеж на ноктите), дистрофия на ноктите;

– Заболявания на косата (изтъняване на косата, нацепени краища и чуплива коса, косопад (алопеция), преждевременна сива коса; мазна или суха коса;

– За възстановяване на структурата на косата поради различни видове нарушения (хранителни разстройства, неправилно хранене, липса на витамини и минерали в организма, неблагоприятни влияния на околната среда, лекарства, хормонални нарушения, стрес);

– Предотвратяване на възрастови промени при състояния на косата и ноктите.

Начин на употреба:

Възрастни – 1 капсула дневно, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Препоръчителният прием е от 2 до 3 месеца.

Противопоказания:

Индивидуална чувствителност към отделни компоненти; по време на бременност и кърмене, трябва да се консултирате с лекар.

Състав:

Биотин, Цинк, Витамин Е, Витамин А, Селен, BCAA аминокиселинен комплекс (пептиден комплекс NY, L-аргинин, N-ацетил-L-цистеин), Екстракт от хвощ.

Капсулите са изработени от специален стабилен полимер от растителен произход без химически примеси – хипромелоза.

 

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

 

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.