"3 + 1" формула в многокомпонентните пептидни комплекси "My Real Way"


Многокомпонентните пептидни комплекси "My Real Way" са модерни, ефективни, от ново поколение продукти за профилактика, рехабилитация и подмладяване.
«3 + 1» формула – 3-те основни групи хранителни вещества в една растителна капсула .

I група – основен компонент на всички продукти - представлява комплекс от физиологично активни нискомолекулни биосинтезирани пептиди от животински произход, ново поколение природни пептиди, избрани за специфични органи, в съответствие с най-новите технологии за ниско молекулни пептиди.

- Има уникална способност да възстановява намаления синтез на протеини в организма, причинени от заболявания или стареене;
- Повишава капацитета за адаптация;
- Възстановява функционалната активност на органите и тъканите;
- Има точни и целенасочени специфични регулаторни действия върху клетките, тъканите и органите.

Този протеин е станал широко известен благодарение на съвместната работа на биохимиците I.Rose (САЩ), А. Hershko (Израел) и A. Ciechanover (Израел), удостоени с Нобелова награда за химия за теоретични и експериментални изследвания на пептиди за 2004 г. През 2013 г., откриват висока бионаличност на къси пептиди, получени от разклонени аминокиселини. Такава висока биологична активност на къси пептиди е възможно благодарение на конкретен механизъм, чрез който те попадат в кръвта през стените на червата. Тези пептиди се използват в 'MyRealWay' добавки.

Нашите многокомпонентни пептидни комплекси са на разположение в уникални капсули от растителен произход, които могат да запазят уникалните свойства на тези избрани пептиди. Всеки пептиден комплекс има серия, първата буква "N" означава естествен произход на пептида (Natural), а втората буква показва сериен номер на премикс. Премикс е комплекс от пептиди, избран за опазване и възстановяване на определен орган от тялото. Всяка пептидна верига се състои от 2-5 аминокиселини. Молекулното тегло на пептидите варира в зависимост от премикса и варира от 280.34 (г/мол) до 588,55 (г/мол).

II група - екстракти от специално подбрани билки, за активиране на клетъчния метаболизъм.

III група - ежедневно необходимите хранителни вещества - важни витамини, макро- и микроелементи с биостимулиращ ефект върху клетките.

Специални капсули - "MyRealWay" продукти са произведени в растителни капсули, направени от хипромелоза. Хипромелозата е устойчива на аминокиселини и капсулата се разтваря бавно, като хранителните вещества се отделят и се абсорбират от тъканните клетки постепенно и равномерно през целия стомашночревен тракт.

Комбинацията от балансирани съставки и растителната капсула прави всеки един от комплексите на „MyRealWay”, без съмнение, "златен" с полезните си свойства и ефикасност.
Може да намерите подробно индивидуалния състав на всеки един комплекс в каталога.

Към онлайн магазина
 

Имате въпрос?

свържете се с нас