Научният потенциал

Ние инвестираме в проекти и технологични изследвания, за прилагане на най-добрите научни идеи. Международният алианс "MyRealWay" отдава голямо значение на сътрудничеството с академични и изследователски институции, санаториуми и SPA центрове. Интересува се от участието на учени, специалисти по рехабилитация, спа медицина и хранене. Работата с лекари и специалисти спа-лечение е от особен интерес за нас.

Рецептите, базирани на формулировката на "MyRealWay" продукти се извършва от водещи учени, членове на Европейската академия за естествени науки и Европейската научно дружество. Експертната оценка и подкрепа на научните изследователи в рехабилитационната медицина, спа медицината и нутрицитологията, са сред целите на Европейския клон по регенеративна медицина и Нутрициология на Европейското научно дружество, инициирано от "Real Way". http://www.ewg-board.eu/wiederherstellung-nutriciology.html

Високото качество, безопасността и доказаната ефикасност на "My Real Way" лекарствени продукти ни позволяват да предлагаме индивидуални програми, ориентирани към полезни комбинации на "MyRealWay" продукти и разработване на "програми за обществено здраве" за подобряване на здравния ресурс и стимулиране на собствените защита сили на организма.

Нашият основен принцип е, да се грижим за здравето на населението и предлагаме иновативни продукти само с доказана ефикасност. Ще продължим тази политика във всички наши бъдещи разработки.
 

Имате въпрос?

свържете се с нас