Пептиди MyRealWay „Urina TIDE PLUS“ 30 капсули
ноември 23, 2017
Костен мозък. Пептид Bone-marrowTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Show all

Пептиден комплекс TIDE PLUS за понижаване на стреса

270.00 лв. 240.00 лв.


Имуномодулатор TIDE PLUS за понижаване на стреса. Намаляване на стреса може да се използва като лечение и превенция на много заболявания на сърдечно-съдовата и ендокринната система. С намаляване на стреса се облекчава хипертоничната болест, а от ендокринните заболявания – диабет, поликистозни яйчници, хипертиреоидизъм.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Категория: .
Описание

Стресът е нормална психологическа и физическа реакция на нарастващите изисквания на живота. Съвременният начин на живот е източник на твърде високи нива на стрес. Повечето хора жонглират между много отговорности, като работа, ангажименти, семеен живот, грижи за децата, лични събития и промени. Всичко това изисква от нас да бъдем прекалено активни и ни претоварва. С течение на времето това пренапрежение може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Много голяма част от населението изпитва стрес в някакъв период от живота си, а при някои той е почти ежедневие. Човешкият мозък е „програмиран“ със система за защита, която действа като „алармена система“. Когато мозъкът ни възприеме дадено нещо като заплаха, той сигнализира на тялото да освободи конкретни хормони, които да активират определени процеси в организма, с цел предизвикване на ответна реакция (отговор) на заплахата – нещо като бележка „бори се или бягай“. След като заплахата премине, тялото се връща към нормалното си отпуснато състояние. Но поради денонощното присъствие на стрес в модерния начин живот нашата алармена система рядко се изключва. Това води до пренапрежение на тялото, тъй като то постоянно се намира в „режим на готовност“ да се справи с всяка заплаха.

Има много заболявания, които се обострят при стрес и такива, при които намаляването му оказва положително влияние. Някои от тях са: Атеросклероза, Болест на Crohn, Витилиго, Дерматит и екзема, Диспепсия, Исхемична болест на сърцето, Захарен диабет, Интерстициален цистит (хроничен), Комбинирани гласови и множествени двигателни тикове [синдром на Tourette], Мигрена, Нарушение в заспиването и продължителността на съня [безсъние], Нарушение на активността и вниманието, Неинсулинозависим захарен диабет, Неинфекциозен гастроентерит и колит, Неорганично безсъние, Пептична язва, Перзистиращо соматоформно болково разстройство, Предсърдно мъждене и трептене, Синдром на предменструално напрежение, Синдром на раздразненото черво, Улцерозен колит.

Ключът за успешното управление на стреса е изграждането на емоционална сила, контрол над ситуацията, търсене на начини за справяне с всяка трудност. Съвременният начин за справяне със стреса е пептидния комплекс TIDE PUS.

Съдържание на комплекса:

Пептиди MyRealWay “ImmuneTIDE PLUS” 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс ImmuneTIDE PLUS е ефективен начин за предотвратяване на сезонни остри респираторни инфекции и подкрепа състоянието на имунната система в случай на хронични инфекциозни и възпалителни заболявания. Използва се при – нарушения на имунната система; за предотвратяване на инфекциозни и възпалителни заболявания; в периода на възстановяване след инфекциозни и възпалителни заболявания; за профилактика на остри респираторни заболявания и димните; след лъчева и химиотерапия; за предотвратяване развитието на умствено и емоционално напрежение; за предотвратяване на нежелани ефекти на факторите на околната среда (на околната среда, geopathic, йонизиращи лъчения); за поддържане функцията на имунната система в по-напреднала възраст.

Пептиди MyRealWay “AdrenalTIDE PLUS” 30 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за целево специфично въздействие, подпомага подобрението и нормализацията на работата на надбъбречните жлези и ендокринната система като цяло. Използва се като добавка за нормализиране на хормоналния метаболизъм, причинени от заболявания на надбъбречната жлеза; като добавка в периода преди и след операция на надбъбречните жлези; за контролиране на емоционалния стрес, при условия на изключителен стрес; п ри по-възрастните хора, за запазване функцията на ендокринната система.

Пептиди MyRealWay “LiverTIDE PLUS” 30 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на черния дроб. Използва се за поддържане и възстановяване здравето на черния дроб; за предотвратяване на хроничен хепатит, цироза, холецистит, жлъчна дискинезия; за профилактика на чернодробни увреждания, причинени от токсични вещества, алкохол и наркотици; за предотвратяване на хроничен хепатит, за намаляване на токсичните ефекти на антивирусни лекарства.

 

Начин на употреба:

ПОНИЖАВАНЕ НА СТРЕСОВОТО СЪСТОЯНИЕ

Комплекс MyRealWay Дозировка и срокове за приемане 15 дни Очакван ефект
ImmuneTIDE PLUS 1 капсулa сутрин Повишаване на неспецифичната резистентност на имунната система
AdrenalTIDE PLUS 1 капсулa на обед Нормализация нафункцията на надбъбреците
LiverTIDE PLUS 2 капсули вечер Подобряване на репаративните и регенеративните процеси в черния дроб

Приемат се в продължение на 30 дни.

Ако не сте открили лечебна програма за вашето специфично заболяване обърнете се към нашите специалисти за изготвяне на индивидуална програма.

 

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.