Пептиден комплекс TIDE PLUS за очистване на организма от вредни вещества
ноември 23, 2017
Епифиза. Пептид Epiphysis-cerebriTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Show all

Костен мозък. Пептид Bone-marrowTIDE PLUS 30

90.00 лв.


Първия в Европа натурален многокомпонентен пептиден комплекс  за поддържане на структурата и функцията на костния мозък, заболявания на кръвта, анемия, левкемия

Неазаменим  компонент при комплекснао лечение на желязо дефицитна анемия и левкемия, автоимунни заболявания и други .
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Категория: .
Описание

Начин на употреба: Възрастни – по една капсула на ден, 20-30 минути след ядене, с достатъчно количество вода, в продължение на 1- 2 месеца. Препоръчва се по-продължителна употреба на пептидния комплекс за костен мозък – Bone-marrow при хронични проблеми  на кръвообразуване, желязо дефицитната анемия, левкемия, срив на имунната система.

Предназначение: За профилактика на нарушените процеси на кръвообразуването. За нормализация на процесите на кръвообразуването; За профилактика на развитието на желязо дефицитната анемия в средна възраст; В качество на компонент в комплексни програми при постхеморагична желязо дефицитна анемия( менорагия, хронична загуба на кръв в стомашно-чревния тракт и др.); В качество на компонент на комплексна програма при недостиг на желязо с храната или нарушаване на неговото усвояване (диети, хроническа диария, глистна инвазия, заболявания на стомаха и дебелото е разрешена от 2 до 3 месеца. Левкемия, автоимунни заболявания.

Състав: 100% натурален пептиден комплекс NU/1 – природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на костен мозък , Л-Аргинин , Железен фумарат , Екстракт от сибирски женшен, Витамин C , Меден цитрат , Витамин B6 , Витамин B12 , Фолиева кисилина

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ пептида да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно.

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.