Пептиди за костен мозък Bone-marrowTIDE PLUS 30 капсули
Пептиди за костен мозък Bone-marrowTIDE PLUS 30 капсули
юни 1, 2022
Пептиди за поддържане нивата на холестерола CholesterolTIDE PLUS forte 30 капсули
Пептиди за поддържане нивата на холестерола CholesterolTIDE PLUS forte 30 капсули
юни 1, 2022
Show all
Пептиди за епифизната жлеза Epiphysis-cerebriTIDE PLUS forte 30 капсули

Пептиди за епифизната жлеза Epiphysis-cerebriTIDE PLUS forte 30 капсули

90.00 лв.


Многокомпонентният интензивен пептиден комплекс Epiphysis-cerebriTIDE PLUS forte е ефективен и безопасен биорегулатор с естествени пептиди, предназначени да поддържат цялостния баланс на тялото и да синхронизират човешките биологични ритми. Формулата на биорегулатора е подсилена от допълнително количество концентрирани биоактивни пептиди от животински произход. Епифизната жлеза (епифиза) е най-важното звено в неврохуморалната система, която играе централна роля в регулирането на циркадния ритъм (биологични процеси, свързани със смяната на деня и нощта) и биологичната активност на цялото човешко тяло. Основната му задача е да произвежда мелатонин („хормон на младостта и красотата“). Биорегулаторът съдържа комплекс от биоактивни пептиди, които взаимодействат с ДНК клетките на епифизната жлеза, като по този начин активират регенеративните процеси в клетките, нормализират производството на мелатонин и нормалното функциониране на невроендокринната система.

Опаковка: 30 капсули

Описание

Epiphysis-cerebriTIDE PLUS forte е предназначен за регулиране на всички циклични процеси в човешкото тяло, намаляване на астеноневротичните симптоми, риска и интензивността на сърдечен удар, повишаване на работоспособността и стабилизиране на психоемоционалното състояние. Препоръчва се за профилактика на безплодие при мъже и жени, заболявания на репродуктивната система и други нарушения, причинени от дисфункция на невроендокринната система.

Предназначение:

– Нарушаване на цикличните и биологични ритми в тялото;

– Нарушена адаптация на циркадните ритми, причинена от джет лаг;

– Регулиране на невроендокринната система;

– Нормализиране на функцията на репродуктивната система и безплодие;

– Отслабване на естествения имунитет и антиоксидантния капацитет на организма;

– Предотвратяване на преждевременното стареене.

Приложение:

За възрастни – по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец, 30 минути след хранене, с много вода. Препоръчителната продължителност е 2-3 месеца.

Противопоказания:

Индивидуална чувствителност към компонентите; бременност и кърмене; деца поради липса на данни.

Състав:

Витамин С, Селен, Витамин А, BCAA аминокиселинен комплекс (пептиден комплекс NBB, L-фенилаланин, L-треонин, L-триптофан), Екстракт от листа на бакопа, Мелатонин.

Специална капсула от растителен произход осигурява постепенно освобождаване и усвояване на съставките в целия храносмилателен тракт.

 

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.