Пептиди MyRealWay „Urina TIDE PLUS“ 30 капсули
ноември 23, 2017
Костен мозък. Пептид Bone-marrowTIDE PLUS 30
ноември 23, 2017
Show all

Пептиден комплекс TIDE PLUS за очистване на организма от вредни вещества

270.00 лв. 240.00 лв.


Имуномодулатор TIDE PLUS за повишаване на адптацията на организма, увеличение на диурезата и активиране на процесите за естествена детоксикация на организма.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Категория: .
Описание

Съдържание на комплекса:

Пептиди MyRealWay “ThymusTIDE PLUS” 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс ThymusTIDE PLUS е ефективен начин за профилактика на тимусната жлеза, възстановяване на слаба имунна система и за понижаване на нивата на стрес. Подобрява адаптивните възможности на организма и предотвратява преждевременното стареене. Употребява се при – умора и понижена производителност, синдром на хроничната умора (като стимулант и тонизиращ продукт за подобряване на умствените и физическите характеристики), психоемоционален стрес, анорексия (Загуба на апетит), след рехабилитация, след химиотерапия и др., като първични и вторични имунодефицити (хронични белодробни заболявания, професионални заболявания сред работещите в рискови производства), превенция на хронични интоксикации.

Пептиди MyRealWay “Urina TIDE PLUS” 30 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на отделителната система. Успешно се прилага при комплексно лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретeра и бъбреците, превенция на пикочните пътища при жените по време на менопаузата, превенция на пикочните пътища при заболявания на простатата при мъжете и други.

Пептиди MyRealWay “DetoxiTIDE PLUS” 60 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс DetoxiTIDE PLUS е модерен начин за укрепване на защитните сили  на човешкото тяло. Употребява се за подобряване на функциите на органи и системи: имунна система, жлъчно-чернодробна система, храносмилателна система и анти-оксидант система, увеличава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания, намалява периода на възстановяване след заболявания, коригира  заболявания на горните дихателни пътища, храносмилането и черния дроб, увеличава способността на организма да се съпротивлява на фактори на околната среда, засилва имунната система, която е намалена от различни фактори (ултравиолетови лъчи или йонизиращо лъчение, прием на лекарства за химиотерапия, продължително лечение с антибиотици, както и токсични ефекти на съединенията, съдържащи се във въздуха и в организма – фунгициди, инсектициди, пестициди, тежки метали ).

Начин на употреба:

ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ВРЕДНИ ВЕЩЕСТВА

Комплекс

MyRealWay

Дозировка и срокове за приемане 15 дни Очакван ефект
ThymusTIDE PLUS 1 капсулa сутрин Повишаване адаптацията на организма
UrinaTIDE PLUS 1 капсулa на обед Увеличение на диурезата, намаляване на обемното натоварване с течности
DetoxiTIDE PLUS 1 капсули вечер Активиране на процесите за естествена детоксикация на организма

 

Приемат се в продължение на 30 дни.

Ако не сте открили лечебна програма за вашето специфично заболяване обърнете се към нашите специалисти за изготвяне на индивидуална програма.

 

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.