За да станете член

Независимо от географското пребиваване, професия и възраст, който се интересува от здравословния начин на живот и има желание да продължи живота си пълен с енергия и сила, може да стане член на клуба. Присъединяването към клуба е безплатно и не включва никаквo допълнително заплащане. За да станете член, моля, попълнете формата за партньорство в уебсайта на "My Real Way".
Ние приветстваме социално активните хора, желаещи да допринесат за увеличаване на броя на здравите хора на планетата и провеждането на образователни дейности. Всеки, който споделя ценностите и идеите на нашата фирма, готов е да консултира своите приятели, клиенти и пациенти в т.ч. и офлайн за новаторските характеристики на нашите продукти ще бъде насърчаван с допълнително предимство да създаде свой собствен "My ​​Real Way" клуб с дадени индивидуални привилегии.

Предлагаме ви една нова възможност да създадете своя личен "My ​​Real Way" клуб или да се присъедините към съществуващи "My ​​Real Way" клубове на работното си място. Вашето място за работа може да бъде уелнес и профилактични центрове, SPA и козметични салони, центрове за възстановителна медицина и фитнес клубове, свързани със онлайн магазин за здравни продукти, аптека, медицински кабинети и институции.

Специалните условия за покупка с 15% отстъпка са изключителни и продуктите не са достъпни за широката аудитория – те са една от многото възможности, които се предлагат за членове на международната общност на "My ​​Real Way” клубовете. Клубните членове спестяват парите си, те са добре образовани и аргументирано отговарят на въпросите за здравето и поддръжката на красотата. Членовете могат да участват в експертни семинари, кръгли маси, конференции и да създадат свой ​​собствен бизнес, използвайки марката и логото на "My Real Way" с всестранната подкрепа на Клуба.
Добре дошли в "My Real Way" Клуб!
 

Имате въпрос?

свържете се с нас