Контрол на качеството

Компанията "MyRealWay" е силно фокусирана върху избора на производствени бази за високо качество на производство и подходящ маркетинг на иновативните "MyRealWay" продукти.

Контролът на качеството и безопасността на продуктите «MyRealWay» се извършва на всички етапи - от производството до промоцията пред потребителите. Всички продукти на "MyRealWay" са произведени в съответствие със стандартите ISO, използват се висококачествени екологични суровини от европейски доставчици и високо технологично оборудване.

Процесът на интензивното познание на уникалните за здравето и младостта продукти "MyRealWay" и формулирания дизайн на продуктите са преминали няколко нива на лабораторен контрол и необходимата проверка по силата на европейските стандарти. Въз основа на лабораторни тестове, най-добрите образци са избрани за производство на иновативни "MyRealWay" биорегулатори.

"MyRealWay" сертифициране се извършва в съответствие с европейските директиви и стандарти и потвърдени от международните сертификати на HACCP и GMP.

 

Имате въпрос?

свържете се с нас