За здраве и дълголетие клуб My Real Way

"My Real Way" - съзнателен начин за здраве, младост и дълголетие.


Международната верига клубове за здраве и дълголетие "My Real Way" обединява хора, които се интересуват от значително подобрение в тяхното ежедневно благосъстояние, които се стремят да живеят по-здравословен начин на живот и cа ентусиазирани за подмладяване, красота и дълголетие.

Веригата на "My Real Way" клубове, инициатива на европейските партньори, предлага много ползи за своите членове. Ставайки член на "My Real Way" клуб, можете да получите допълнителна информация относно начините за активиране на жизнеността си и да намерите своя път към здраве и дълголетие. Клубът е отлична възможност да разширите професионалните си контакти, да бъдете от първите, които знаят за нови продукти и да купувате "My Real Way" продуктите при изключително специални условия с 15% отстъпка. Програмата за частни събития на клуба включва семинари и конференции, посветени на нови методи за рехабилитация и възстановяване. На събитията, може да зададете всички ваши въпроси на признати експерти в областта на медицината и науката, да видите новите "My Real Way" продукти, да споделите вашето мнение и опит за използване на "My Real Way" серията за профилактика и възстановяване.

Също така, членовете на Европейската академия за естествени науки и Европейското научно дружество (Хановер, Германия), които контролират развитието на "My Real Way" продуктите, участват в ежедневната работа и в дейностите за повишаване на осведомеността и образователни събития.

Така, членовете на клуба получават уникален шанс да открият научната страна на разработването на продукта, да научат за най-новите методи и програми за здраве, младост и съхраняване красотата, както и да получат професионални съвети от водещи експерти във възстановителната и превантивна медицина."My Real Way" клуб отваря нови хоризонти за личностното развитие. Ако сте бизнес мениджър, ако се интересувате от здравословен начин на живот и съхранение на красотата , ако споделяте нашите ценности и сте готови да разширите възможностите си с европейска марка, моля свържете се с нас.
 

Имате въпрос?

свържете се с нас