Пептиден комплекс TIDE PLUS при рак на простатата
ноември 23, 2017
Пептиден комплекс TIDE PLUS за понижаване на стреса
ноември 23, 2017
Show all

Пептиди MyRealWay „Urina TIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв.


100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на отделителната система. Успешно се прилага при комплексно лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретeра и бъбреците, превенция на пикочните пътища при жените по време на менопаузата, превенция на пикочните пътища при заболявания на простатата при мъжете и други.
Есенна акция на натурални пептиди до изчерпване на количествата.

Описание

Пептиди MyRealWay “Urina TIDE PLUS” 30 капсули

Предназначение:

– Комплексно лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретeра и бъбреците;

– Превенция на пикочните пътища при жените по време на менопаузата;

– Превенция на пикочните пътища при заболявания на простатата при мъжете;

– За нормализиране уринирането при възрастните хора;

– Нормализиране на уринирането, при излагане на екстремни фактори на околната среда (недохранване)Начало на формуляра;

ОПИСАНИЕ

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Urina TIDE PLUS е пептиден комплекс NW/1,  природен премикс, който се състои от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на пикочната система. Повишава устойчивостта на клетките към хипоксия и токсини, нормализират обмена на вещества в пикочния мехур, уретeра и бъбреците, увеличава ефективността на процеса на извеждане на продуктите от метаболизма, подпомага поддържането му на физиологично ниво. Биосинтезираният пептиден комплекс NW / 1,  въведен в организма, нормализира уринирането; Витамин В1 – участва в метаболизма на въглехидратите и снабдяването с глюкоза;  Екстракт от Пача трева (Polýgonum aviculáre) – използва се при пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур, при кръвотечения от стомаха, червата, матката и др. (например при язва, кървава диария, изобилна менструация); Витамин Е – Предпазва от рак на простата и на пикочния мехур; Витамин B3 –  участва в метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати, необходим е за нормалното функциониране на някои полови хормони (като тестостерон, естроген и инсулин); Калциев хидрогенфосфат ;

Селенометионин – естествен компонент на храната, абсорбира се лесно в стомашночревния тракт. Селенът се инкорпорира в тъканните протеини като скелетни мускули, черен дроб, еритроцити и плазмен албумин, от където последователно се освобождава чрез катаболизъм за поддържане на повишен селенов статус.

 

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NW / 1  –  природен премикс се състои от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на пикочната система

Витамин В1

Екстракт от Пача трева (Polýgonum aviculáre)

Витамин Е

Витамин B3

Калциев хидрогенфосфат

Селенометионин

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специално стабилна полимер от растителен произход.

Обем опаковка: 30 капсули

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.